Award Winning Turning Office Space

Mii-Design Reveals The Turning Office Space

MII-Design, the designer of the awarded project Award Winning Turning Office space explains, The MII-Design team think the extensive glass blurred the line between the inside and outside, and the people inside could easily notice the changes from outside. Therefore, the issue of working in a gloomy space was improved. The design team hope to flip people’s imagination for the street by turning the form and structure to create a win-win situation for both interior and exterior space. .

Award Winning Turning Office Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=66375

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Stories homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Stories - designstories.org - All Articles