Back to Wonderful Time-Public Space by David Lee

David Lee Discloses The Back to Wonderful Time Public Space

David Lee, the creator of the awarded work Back to Wonderful Time by David Lee spells out, The project is the public space of a congregate housing. The building exterior has an Art Deco expression. The basic vocabulary and spirit is extended to the public facility and lobby to shape the prototype of initial design. In addition to the Art Deco geometric lines and sophisticated patterns, the emphasis is to present the aesthetics of the material. The design more resembles the natural decor of Art Nouveau that emphasizes on handicrafts. The uniqueness of both styles is integrated to harmonize diverse imagination and carefree ambience in the space..

Back to Wonderful Time-Public Space by David Lee Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=53874

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Stories homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2019 Design Stories - designstories.org - All Articles